Subsidie Warmtepompen

Heeft u al nagedacht over de aanschaf van een warmtepomp?

Nu is het moment.

De overheid stimuleert het verwarmen met duurzame warmtebronnen door een nieuwe subsidieregeling voor warmtepompen.
Het betreft een meerjarige regeling die doorloopt tot en met 2020. Echter wordt er per subsidiejaar een beperkt budget beschikbaar gesteld. Reden om niet te lang te wachten.

Deze subsidie is voor kleine bedrijfspanden met een totaal verwarmingsvermogen tot 70 kW en ook voor particulieren. Een andere voorwaarde is dat de installatie binnen 1 jaar na toekenning in gebruik worden genomen.

Het subsidiebedrag dat wordt toegekend is afhankelijk van het type installatie en van de energieprestatie. Bedragen variƫren van Euro 500,00 tot Euro 2.500,00. Daarnaast kan het subsidiebedrag nog worden verhoogd boven een bepaalde vermogensdrempel. Tenslotte kan er een bonusbedrag worden toegekend wanneer de installatie in de hoogste energieklasse valt.
De subsidieaanvraag kan dit jaar tot 31 december worden ingediend. Let wel, wacht niet te lang want als het beschikbare bedrag van 70 miljoen voor dit jaar is vergeven zal er moeten worden gewacht tot 2017.

Koude- & Warmtetechniek Noord Nederland heeft reeds veel ervaring met het installeren van warmtepompen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij adviseren en helpen u graag.
Ons telefoonnummer is 050 5274235

Meer informatie en de voordelen van een warmtepomp kunt u ook lezen op onze website: meer over warmtepompen