Onze werkwijze in klimaatbeheersing

Offerte aanvraag en advies

Bij elke aanvraag maken we een uitgebreide inventarisatie van de situatie. Wij kijken naar de ligging, het gebruik en de interne en externe invloeden op de ruimte(s). Met de gebruikers bespreken we de mogelijkheden en de onmogelijkheden. Daarna brengen we een gedetailleerde offerte uit met vaak een aantal opties. Deze offerte lichten wij graag mondeling toe.

Installatie

In nauw overleg met alle betrokkenen wordt een tijdsplan gemaakt en deze wordt geaccordeerd. Tijdens de installatie houden we rekening met overige activiteiten zodat wij minimale overlast veroorzaken. Het afval wordt verzameld en opgeruimd. Koude- & Warmtetechniek Noord Nederland is een VCA gecertificeerd bedrijf en wij werken aan zo veilig mogelijke omstandigheden voor mensen en de omgeving.

Oplevering

Bij de oplevering worden eventuele tekortkoming verholpen en worden de installaties uitvoerig getest. Er volgt een duidelijke instructie en de bijbehorende documenten worden overhandigd. Daarna is onze zorg niet over. Wij zijn altijd bereikbaar voor vragen en opmerkingen en zoeken samen naar oplossingen ook na de garantietermijn.
Onderhoud is belangrijk voor een langdurige werking met een laag energieverbruik. Een onderhoudscontract helpt afwerkingen vroeg te signaleren en op te lossen.