Wij zijn EPBD-A gekwalificeerd

Wij zijn EPBD-A gekwalificeerd

Wanneer jij ook eigenaar bent van een airconditioninginstallatie dan heb je er misschien al over gehoord. Misschien is het ook voor jou van toepassing?

Iedereen die in het bezit is van, of verantwoordelijk is voor, airconditioningsystemen met een nominaal vermogen groter dan 12kW en die 10 jaar of ouder zijn vóór 31 december 2014 moeten deze laten keuren. Deze EPDB keuring is sinds december 2013 wettelijk verplicht.

Deze week behaalden de eerste 40 installateurs hun EPBD-A diploma. Tijdens de cursus kwamen onder andere inspecteren, beoordelen, het uitbrengen van advies en de wetgeving omtrent de EPBD keuring aan bod.

Wij zijn er klaar voor! Onze hoofdinstallateur Edwin is één van de installateurs die het diploma heeft behaald. Vanaf heden mogen wij alle handelingen verrichten die nodig zijn voor het uitvoeren van de EPBD airconditioningkeuring.

Om ook de keuringen voor airconditioninginstallaties in klasse 2 (45kW – 270kW) en klasse 3 (groter dan 270kW) uit te mogen voeren moet ook het EPBD-B diploma behaald worden. Voor deze cursus kunnen we ons later dit jaar inschrijven.